28.3.2018

28.3.2018

perjantai 1. lokakuuta 2010

VASTOINKÄYMISET JATKUVAT...AAMUJEN AAMU...AAMUN AVAUS...

Tänään on perjantai ja 1. päivä lokakuuta. Kun katson taakseni ulos ikkunasta, niin siellä ei näy mitään. Olemme aivan sumusäkissä. Asteita on nolla.

Kylläpä meillä nyt riittää vastoinkäymisiä. Ei riittänyt, että vanha haavan arpi pursuaa verta ja mätää. Tänään olisi ollut mieheni tilipäivä, eli eläkkeen maksu päivä. Ja sitähän odotamme aina kieli pitkällä ja käsi ojossa. Mutta mitä tapahtuikaan nyt? Pankkiin ei ollut tullutkaan mitään eläkettä. No, luin Iltalehdestä, että saman asian kanssa taistelevia on muitakin kuin vain me. Mutta sekin on laiha lohtu, kun tulee paniikki päälle, että miten maksaa sitten kaikki maksut. No, toivottavasti tämäkin asia selviää tämän päivän aikana. Kyllähän nämä tietokoneet tekee tepposia näköjään muillekin kuin meille kodeissa tarvitseville. Mutta ilman tietokonetta ei tulisi enää toimeen.

Että tällaista tänä aamuna oli odotettavissa. No, huomenna voi kaikki olla jo toisin ja valoisampaa. Minulla on siis tänään kirurgille menokin ja nyt osaan pelätä ja jännittääkin, että jos hän taas näverillä kaivaa näitä arpikudosten välejä. Se nimittäin sattuu aika lailla, mutta minä tyttö puren hammasta yhteen ja ajattelen, että monilla on paljon huonomminkin asiat. Ja kun lukee päivän lehtiä, niin sieltä löytyy vain ikäviä uutisia.

No, tänään on kuitenkin tilipäivä ja juhlakuukausi polkaistu käyntiin Maraboulla ja jäätelöllä. Nyt ei ajatella kiloja, vaan onhan näitä päiviä ja allakasta saa lisää.

Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein leppoisaa ja turvallista päivän jatkoa!
 

6 kommenttia:

  1. No voi itku taasko pankit sekoilee! ikävää, toivottavasti saatte asian pian kuntoon. Täällä oli kanssa pa

    VastaaPoista
  2. Juupajuu, Virpi, pankkeilla on taas onkelmia! Mutta me emme ole ainoita, joten eiköhän he saa asian korjattua vielä tämän päivän aikana. Ja onneksi on ruokaa kotona, joten ei tarvitse kauppaankaan mennä.Mukavaa päivän jatkoa ja viikonlopun odotusta!

    VastaaPoista
  3. Kyllä sitä on niin riippuvainen tietotekniikasta, että mikään ei suju jos tekniikka tökkii :(.

    Toivotaan että lääkärissä kaikki menee hyvin :).

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juupajuu, kyllä se näin on, että ilman tietokonetta ja kännykkää ei enää pärjää! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Onpa kurjaa tuo tietokonemaailman takkuilu. Toivottavasti tänään oli parempi päivä.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! No, onneksi eläkekin tuli sitten eilen myöhemmin illalla miehelleni, mutta minulle ei ole tullut. Mutta mukavaa lauantaita sinulle!

    VastaaPoista