28.3.2018

28.3.2018

torstai 21. lokakuuta 2010

Lokakuu on yhtä juhlaa...herkkua on siinä monenlaista...

Tänään on torstai ja 21. päivä lokakuuta. Myrsky on laantunut ja aurinko paistaa kirkkaasti. Asteita on vain +3.

Kuten otsikostakin voi lukea, niin lokakuu on meille aina yhtä juhlaa. Mutta Heidin villatakki ei oikein ole edistynyt, koska vasen käsi alkoi reistailee eli nivelrikkohan se siellä taas kummittelee ja oikuttelee. No, pidän tässä muutaman päivän hieman paussia ja sitten taas aloitan kovan tohinan päälle. Mutta vielä ei ainakaan vasen käsi oikein toimi kunnolla, jotta voisin puikkoja kilkutella. Vaan onhan se päivä taas huomennakin!

Mutta eilen meille ilmestyi tällainen uudeksi perheenjäseneksi. Eli hän oli hypännyt rakkaani ostoskärryihin, joten hänen oli otettava tämä otus mukaansa. Ja heti annoin hänelle nimeksi Siru! Hän on suloinen! Siru istuu tässä tietokoneeni vieressä ja katselee minua koko ajan ja tuo hymyn aina huulilleni.

                                           Lokakuun 2010 suloisuus on Siru

Ja tänään oli kyllä aivan kuin olisi ollut  joulu. No, rakkaani polkaisi tässä Lidliin ja sieltähän löytyi tavaraa oikein roppakaupalla. No, niitähän oli helppoa valita, kun mainokset tulee kotiin asti ja ruksi niihin tuotteisiin, jotka ovat "tarpeellisia". No, niitähän tulikin sitten ja siis "tarpeellisia". No, on siinä ruokaakin ja makiaakin mahan täydeltä ja rakkaani osti jo Vihreitä kuuliakin, joita on aian syöty jouluna. Mutta me aloitamme nauttimisen jo nyt lokakuussa.




Herkkua on siinä monenlaista...mutta onhan siellä soppalihaa, broilerin koipia, kaalikääryleitä, sieniä, lörtsyjä ja kaikenlaisia suussa sulavia suklaakonvehteja ja marsipaaneja. Juu, niin ja loimulohta....aaaah, njam, maiskis. Pian saammekin loimulohta uunijuuresten kera, maiskis.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

6 kommenttia:

  1. Heh, loimulohi suklaakonvehtikastikkeella...kaikki herkut yhdessä:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta kommentistasi Neferi! Loimulohi oli hyvää ja jälkkäriksi toki suklaakonvehteja marsibaanitäytteellä. Kylläpä maistui makoisalta ja kilotkin tippuvat...hihihii! Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Joulu tulee väkisinkin mieleen tuosta herkku määrästä,vihreitä kuulia ym. on hyvä ettei enää tänä iltana ole kaupat auki niin ei tarvitse lähteä ostoksille.
    Loimulohi onkin herkkua mutta saa niin harvoin.

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, leikisti vaikka pikkujoulu ♥
    Monenlaista on herkkua tiskipöydällä, vihreät kuulat kuuluu myös meidän jouluostoksiimme, nams.
    Me ostimme myös Fazerin suklaarasioita, missä on jugurtti suklaata, sitä olen syönyt makaillessani.
    Tyrnimehu on jees!

    Onko teillä pitkäkin matka Lidliin, kun rakkaasi polkee?
    Siellä tuntuu myös olevan huolehtiva mies, kivaa sinulle ♥

    Siru on suloinen, minua harmittaa ,kun neljä vuotta sitten (onko siitä jo niin pitkä aika),
    harmittaa kun jätin paljon tavaraa Keski-Suomeen ,nukkeja varastoon useita.
    Ehkä alan uudestaan keräämään niitä joku päivä, tai kun silmään sattuu joku ihana.

    Mukavaa lokakuuta juhlien ja iloista viikonloppua, toivottavasti käsi paranee pian, että pääset kutomaan, näyttää olevan niin ihanaa ♥

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi Tarikka! Juu, joulu tuli eilen minunkin mieleeni, kun joulupukki kanteli tavaroita keittiöön. Mutta eiköhän nämä herkut ole syöty jo jouluun mennessä ja tämähän on tavallaan esimaistamista, jotta sitten jouluna tietää, mitä ostaa, jottei sikaa säkissä ostaisi. Loimulohi on hyvää! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi seijastiina! Juu, joulultahan tämä tuntuu jo. Meiltä on Lidliin matkaa noin 4 km, joten eipä ole pitkä matka pyörällä, kun rakkaani on tottunut ikänsä ajamaan pyörällä kesät talvet ja vielä pohjoisen keleissä. Suosittelen nukkien ostamista. Itse en voi sitä vastustaa ja Siru on niin suloinen ja sitä oli Tokmannilla! Mukavaa viikonloppua myös sinne teille!

    VastaaPoista