28.3.2018

28.3.2018

torstai 7. lokakuuta 2010

VTI:N KOURISSA

Tänään on torstai ja 7. päivä lokakuuta. Aurinko paistaa valkoisten pumpulipilvien seasta ja asteita on +10.

Eipä ole ollut voimia kirjoitella tännekään ja silloin olen jo tosi naatti. Aina minulla on joku kohta rempallaan ja kun yhden asian saa kuntoon, niin jopas tulee toinen remppana esille. Nyt kun olen hoitanut tätä haavan arpeumaa suihkuttamalla ja geeliä laittamalla, niin se alkaakin olla jo ummessa. Mutta eilen iskikin oikein kunnolla se kauhia VTI minuun kiinni ja oikein pienen kuumeen kera. No, onneksi tajusin tilanteen ja soitto lääkärille ja lääkkeet eli antibiootti tuli juuri ajoissa, jotta en mennyt vielä huonompaan kuntoon. Mutta tänään on jo parempi olo, joten enköhän minä taas tästäkin hötäkästä ole selvinnyt. Minullahan oli tämä paholaisen VTI viimeksi noin kuukausi sitten ja sitä edellinen kerta samoin noin kuukausi sitten. Mutta onneksi on keksitty antibiootit ja onneksi on tämä yksi ainoa antibiootti joka minulle sopii, koska on laktoositon. Mutta kiitos jälleen lääkäreille ja kiitos Taivaan Isälle!

Mutta sitten tässä päivänä muutamana taaksepäin ajateltuna, niin löysin aartehen netin kautta. Ja se on niin ihana aarre, että siitä en luovu koskaan...en koskaan...se on tämä...
Tällaisen ihanan kirjoituspöydän löysin ja kuinkas sattuikaan, että pöytä oli myytävänä täällä Porissa ja lähes naapurissa. Nyt saan tänne mahtumaan kaikki härvelit, joita käytän tietokoneeni kanssa ja kaikki on käden ulottuvilla, kuten kuuluukin olla.
                                       Tänne mahtuu nyt myös skannerini...
                      ...Printterini ja stereot, joiden kautta ääni tulee...
                                         ...ja pöytätilaa on yllin kyllin...ja laatikosto...
              ...ja mikä parasta, niin Heidi istuu aivan minun lähelläni...
                               ...ja tällainen koristepanta Heidillä on nyt...

                         ...tällaiset junasukat sain juuri valmiiksi...
Ja nyt ei minulla olekaan mitään käsityötä...vielä...mutta vink, vink, Lidlissä on maanantaina lankoja, joita rakkaani polkaisee ostamaan minulle, jeeee. Olisipa jo maanantai, tuo ihana lankapäivä!

Mutta nyt on jo keitetty marjapuuroa ja pian pistelemme sitä suihimme. Ja sitten mieleni tekisi pitkästä, tosi pitkästä aikaa Tiikerikakkua, kun ohjeenkin löysin. Ja toinen, mitä tekisi mieleni, on Piimäkakku, vaan sitä en ole etsinytkään netistä...vielä...mutta sitä teimme äitini eläessä useinkin, samoin kuin Tiikerikakkua. Nyt on herkut jääneet hieman vähemmälle, mutta otetaan nyt sitten kiinni, kun paino laskee, vaikka syönkin ihan kunnolla. No, mutta yritän nyt saada itseni hyvään kuntoon tai no, ainakin parempaan kuntoon ja painoa rutkasti alas, ainakin 5 kiloa.


Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!
 

4 kommenttia:

  1. Ikävä että infektio iski sinuun taas :(. Toivotaan että lääkkeet tepsivät nopeasti. Hienon kirjoituspöydän olet löytänyt. Tuolla varakodissa sitä vasta huomaa miten tärkeä kunnon työpöytä on.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Nyt tuntuu, että antibiootit on jo auttaneet. Juu, kirjoituspöytä on tosi hyvä ja tilava ja jos tietäisit hinnan, niin ei ole silläkään pilattu.
    Mutta mukavaa päivän jatkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  3. Voi Helena, kyllä sinuakin taudit repii, toivottavasti saat antibioteista apua!
    Mutta ompa komea pöytä ja kaikki tarvikkeet siinä lähellä nyt, on hyvä pyörähdellä tuolin kanssa, ja kaunis Heidi lähellä ♥
    Aivan ihanat nuo junasukat, valkea on kaunis värikin ♥
    Minä yritän levätä, mutten onnistu, kun yskä repii voimakkaasti heikkoja keuhkoja, istumpa siis yskän ajan kommentoimassa täällä.

    Mukavaa leppoisaa viikon loppua ja paranemisia sinulle♥

    VastaaPoista
  4. Voi, kiitos kaunis ihanasta kommentistasi seijastiina ystäväni! Juu, pöytä tuli hyvään tarpeeseen enkä tästä luovu ikinä. Yritä parantua!

    VastaaPoista