28.3.2018

28.3.2018

torstai 30. syyskuuta 2010

VOI KURJUUDEN KURJUUTTA...

Tänään on torstai ja 30. päivä syyskuuta. Aurinko paistaa aivan pilvettömältä taivaalta. Asteita on +10. Aikaisin aamulla oli mittari nollassa.

Mutta mitäpä tämä päivä taas toi tullessaan jo puoleen päivään mennessä. No, eipä ole mikään kiva uutinen!

Kuten olen jo aiemmin kertonutkin, niin minulla on 7 vuotta sitten leikattu sappi, jonka leikkauksen seurauksena tuli tyrä, joka sitten leikattiin 5 kuukauden kuluttua sappileikkaushaavan paranemisesta.
Mutta tässä joitakin viikkoja sitten minulla alkoi vuotaa tämä arpikudos niin kovin, että oli mentävä lääkärille, joka sitten laittoi lähetteen kirurgille. Ja kuten kerroin, niin sain sieltä geeliä, jota olemme voidelleet ohjeen mukaisesti kahdesti päivässä aina suihkuttelun jälkeen. Mutta mitä nyt onkaan tapahtunut?

Eilen tunsin jo, että kaikki ei ollut hyvin. Kun istuin, niin koski pallean kohtaan ja kun nukuin, niin piti vaihtaa asentoa, kun koski. Mutta vasta kun menin suihkuun, niin näin, että haavan arpeutuma onkin alkanut vihottelemaan nyt toisesta kohtaa. Jälleen vuotaa mätää ja verta. Taidanpa olla mätää koko muori! Mutta miten voi 7 vuotta vanha haavan arpeutuma vuotaa mätää ja verta? Ettei sitä sitten aiheuta jokin muu, kun vatsani on kuin potkupallo edelleenkin ja verensokerikin on koholla.

No, nyt ei auttanut muu kuin että oli soitettava kirurgiselle poliklinikalle ja huomenna pitää mennä näyttämään samalle kirurgille, jolla siis kävin joitakin viikkoja sitten. Eipä ole todellakaan mitään kivaa! Mutta onhan sinne sitten vaan vääntäydyttävä ja toki kera käsityön.

No, ainoa lohtu on, että en ole itse aiheuttanut tätä arpeutuman vuotoa, paitsi että, jos olisin etukäteen tämän kaiken tuskan tiennyt, mitä se ja ne leikkaukset ovat aiheuttaneet, niin enpä olisi mennyt koko leikkaukseen. Mutta kun en tiennyt!

Mutta näillä näkymin en jaksa päivitellä Murun mutinoita enää, joten tässä tämän päivän posti.

Toivotan teille oikein leppoisaa ja mukavaa syyspäivän jatkoa!
 Nyt oli ongelmia kuvien laittamisessakin, joten nauttikaa tästä suloisesta kuvasta ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!

9 kommenttia:

  1. Voi kurjuuksien kurjuus tuota arpea :(. Hyvä että pääsit taas nopeasti lääkäriin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Olo on ihan kurja ja pelko valtaa sydämen, mutta toivon, että olisi VAIN haavasta johtuvaa. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Voi Helena ,olen pahoillani, kyllä sinulla on noita vastoin käymisiä noitten sairauksien kanssa, toivotaan ,että kaikki menee hyvin ja pääset lääkäriin pikaisesti ja saat oikeaa hoitoa!
    Ihmettelen ,kuinka jaksatkin aina olla iloisen oloinen, vaikka ei varmaan ole aina helppoa, kun terveys reistaa!
    Voimia sinulle ja paranemisia toivotaan Matin kanssa täältä!
    Aurinkoa toivon paistamaan, sinulle erityisesti ja hyvää tulevaa viikonloppua ♥ ♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos ihanasta kommentistasi seijastiina! Huomenna menen kirurgille jälleen eli samalle, jolla kävin aiemminkin.Mutta eiköhän tämäkin tästä ala sitten parantua, kun kirurgi ensin poraa sen auki ja kaivaa näverillä mädän pois...no jaa...mutta kiitos teille rakkaat ystävät seijastiina ja Matti, että olette ystäviäni ja ystäväthän ovat enkeleitä! Leppoisaa illan jatkoa teille!

    VastaaPoista
  5. On todella kurjaa kun vanhat leikkaus arvet alkavat oireileen eivätkä parane.Toivotaan kuitenkin ettei mistään vakavasta ole kysymys,vaikka sehän aina ensimmäiseksi tahtoo tulla mieleen.
    Toivottelen kuitenkin rauhallista mieltä.

    VastaaPoista
  6. Voi kurjuus kun sinua koittelee,tosi ihana että
    pääsit nopeasti lääkärille!

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos kommenteistanne Tarikka ja vesimiesneuloo! Aika ihmeelliseltä tuntuu ainakin näin maallikosta, että 7 vuotta vanha haavan arpeutuma voi alkaa vuotaa. Mutta otetaan rauhallisesti ja kaikkihan on otettava vastaan, mitä ylhäältä annetaan! Mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä! Huomenna tiedän enemmän.

    VastaaPoista
  8. Voi,että miten surullista taas,kun arpi alkoi vihoittelemaan,tuollaiset ei ole helppoja,tuskaisia,tuntuu että millään ei ole mitään merkitystä,tuo että pääsit lääkärille noin nopeesti on hyvä juttu,toivotaan että lääkäri saa sitten aikaan jotain hyvääkin ja että arpi alkaa parantua:)Toivon sinulle paranemista ja voimia jaksaa tämä taakka.kaunista syksyistä viikonloppua sinulle sinne ystäväni!

    VastaaPoista
  9. Kiitos ihanasta, mieltälämmittävästä kommentistasi ystäväni! Olethan enkelinä olkapäälläni, kun menen kirurgin käsittelyyn! Mukavaa päivän jatkoa sinulle ja ilmoittelen myöhemmin, mitä tuleman pitää!

    VastaaPoista