28.3.2018

28.3.2018

perjantai 22. lokakuuta 2010

AURINKOISTA HUOMENTA KAIKILLE

Tänään on perjantai ja 22. päivä lokakuuta. Aurinko paistaa komiasti pilvien välistä meille kaikille huiskuttaen ja kertoen, että vieläkin minä teille tuon iloa ja lämpöä. Mutta jösses sentään, kun tuo koneen mittari näyttää, että ulkona olisi pakkasta jopa -3 astetta! No, onneksi ei tarvi ulos mennä, vaan saa nauttia täällä kodin lämmössä ja rakkaudessa. Nytkin rakkaani toi minulle joitakin pieniä Neekerisuukkoja ja tyrnimehua, joten eiköhän näillä eväillä taas pärjää muutaman tunnin. Niinpä niin, verensokerini oli koholla aika kovin nyt aamupalan jälkeen, joten eipä nämä makupalat ainakaan sitä nostaneet, siispä saa syödä. Mutta toki jokuhan sitä verensokeria pitää koholla, vaan mikä, niin sitähän ei kukaan voi tietää. Mutta katsotaan ja seurataan asiaa!

Kyllähän tuo vesi on vanhin voitehista ja hyvää, mutta toki tuo tyrnimehu on sitä parasta. Minähän juon ruuan kanssakin vain vettä, joten sallittakoon tällä kertaa minun nautintoihini kuuluvaksi myös tyrnimehu, njam, no, toki lantattuna. Ainakin on hyvä C-vitamiinipitoisuus, jota tarvitsen.

Nyt en ole jaksanut taas kutoakaan, joten aamulla rakkaani napsasi muutamia kuvia auringonnoususta. Aika hyvin onnistuneitakin ovat, joten laitanpa tänne teitin silmän iloksi ja suun hymyksi.



Nämä kuvat on kuvattu makuuhuoneen ikkunasta ja samat näkymät on myös olohuoneeseen.

Kylläpä maistuukin hyvältä nämä Lidlin makeiset marsipaanisuklaat ym. Nyt kaikki vaan ostamaan herkkuja viikonlopuksi!

Oikein mukavaa ja herkullista viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Upea auringon nousu! Wow mitkä värit.
    Pirteää perjantaita!

    VastaaPoista
  2. Aamulla oli juuri tuon näköinen taivas lännen puolella, hienot värit. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  3. Upea auringonnousu :). Myönnetään että minunkin huonoa aamuani vähän paransi kaunis auringonnosu ;).

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommenteistanne rakkaat ystävät, Tarina, enkulin käsityöt, Neferi ja Huopatossunen!Aurinkoista päivän jatkoa teille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Kyllä noin kaunista auringonnousua kelpaa katsella.
    Meillä oli tänä aamuna pakkasta-2,3 astetta mutta auringon nousua emme saaneet ihailla kun pilvi peitti sen,myöhemmin kyllä nautimme auringosta.
    Mukavaa viikon loppua.

    VastaaPoista
  6. On varmasti mukava katsella ikkunasta,kun taivas todella hehkuu kauneudellaan ja värikkyydellään,ihania kuvia:)

    VastaaPoista
  7. Kiitos, kiitos kommenteistanne Tarikka ja Tansku!Kyllä tuo taivas on niin ihmeellinen väriloistossaan ja pilvineen kaikkineen. Aurinkoista päivän jatkoa teille!

    VastaaPoista