28.3.2018

28.3.2018

lauantai 2. lokakuuta 2010

Lokakuun 1. päivä ja 10 yhteistä vuotta

Tänään on lauantai ja 2. päivä lokakuuta. Aurinko on paistanut koko päivän pilvettömältä taivaalta. Aamulla asteet olivat nollassa ja oli tosi sankka sumu, mutta päivemmällä aurinko tunki itsensä sumuverhon läpi ja asteetkin nousivat +12.

Eilen oli niin rankka päivä, että menimme tosi aikaisin jo nukkumaan ja minäkin nukuin 12 tuntia, mutta en tietenkään illasta aamuun. Olinhan minä monet kerrat yöllä hereillä, mutta sitten satuin taas nukahtamaan uudelleen.

Eilen siis emme oikein muistaneetkaan, että silloin me tavattiin 10 vuotta sitten ja 6 vuotta sitten menimme kihloihin. Eli eilen oli meidän tapaamis-ja kihlajaispäivä ja siis juhlakuukausi polkaistiin käyntiin. Mutta tosin me eilen söimme marabouta ja jäätelöäkin, vaan söimme sen vuoksi, kun oli niin raskas päivä. Nyt tosin on paljon helpompi jo olla. Niinpä tänään teimmekin marjapuuroa ja kone vatkasi sen tosi kuohkeaksi ja vaaleanpunaiseksi ja hyvää oli. Sitten laitoimme vielä rahkapannukakun uuniin ja sitäkin söimme kuningatarhillon kera ja sekin oli taas pitkästä aikaa tosi hyvää.

Nyt olen illalla vain kutonut pienenpientä junasukkaa ja kyllä onkin kutomista näin isoilla lapioilla. Mutta sain kuin sainkin jo ensimmäisen sukan valmiiksi ja huomenna aloittelen sitten vasta toista sukkaa. Onhan se kiva tehdä pieniäkin sukkia eikä aina vaan isoja ja polviin asti ulottuvia.

Mutta kylläpä olikin haavan arpeumassa todellakin reikä. Enpä olisi uskonut ellen olisi omin silmin nähnyt. Mutta siitä se kirurgi sitten kaivoi lapiollaan sitä mätää pois ja toivottavasti tuli myös kaikki.
Ja nyt tänään on todellakin ollut paljon parempi olo kuin eilen tai sitä ennen. Luulenpa, että tämä väsymys olisi johtunutkin tästä haavan arpeuman sisältämästä mädästä, joka näin sitten saatiin tulemaan ulos. Toivottavasti!

Mutta nyt siirryn hoitamaan jalkojani poreilevalla jalkakylvyllä ja sitten vain nautin ja menen nukkumaan ajoissa.

Toivotan nyt teille, rakkaat ystävät, oikein leppoisaa lauantai-illan jatkoa ja hyvää yötä!


6 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat olet valinnut postaukseesi ♥
    Parantelehan siellä nyt itseäsi, että pääset matkalle terveenä.
    Ja onneksi olkoon juhlahetkillesi, ne on tärkeitä ♥
    Olet myös kovin ahkera aina, positiivinen ihminen, se on ilahduttavaa kuulla.
    Hyvät unet on tärkeää myös joskus, itsekin väsyin mökillä ja nukuin viime yönä 10 tuntia, oli kaikenlaista hommelia pihalla, ja tultiin sitten illalla kaupunkiin.
    Ihanaa leppoisaa sunnuntaita ja viettäkää hyvä päivä ♥♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni! Kirjoitat aina niin kauniisti! Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kauniista kommenteista blogissani!!!
    Toivottavasti saat arpesi kuntoon ja olosi kohenee, niin jaksat nauttia teidän onnesta!!!
    Kaikkea hyvää teille :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommentistasi Sini Helmi! Eiköhän tämäkin reikä tästä ajan mittaan umpeudu ja oloni kohenee.Mutta reissuun lähdemme sitten parin kuukauden kuluttua! Aurinkoista syyspäivää sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että muistat tapaamis ja kihlajaispäivän. Arjessa kaikki aina unohtuu, hyvä kun hääpäivän muistaa.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Kyllä me olemme juhlineet nämä 10 vuotta aina lokakuussa nämä tärkeät päivät kakulla, jäätelöllä, latteella ja jotain on aina ostettukin, kuten nyt tämä Heidimme.Mutta aurinkoista päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista