28.3.2018

28.3.2018

perjantai 15. lokakuuta 2010

UNELMAKODIN PERJANTAIN KUULUMISIA 15.10.2010

Tänään on perjantai ja 15. päivä lokakuuta. Aurinko paistaa, mutta tuuli puhaltaa hyvin kylmästi ja asteita on +4. Lunta ei näy vielä ainakaan täällä.

Eilen olin jälleen hierojalla ja siis kokovartalohieronta, joka oli aivan ihanaa. Kyllä se hieronta tekee vaan niin hyvää, mutta otan sitten taas osan ensi vuoden puolella. Siispä, ei kaikkea hyvää kerralla!

Eilen myös osui silmääni aivan huikean ihana kännykkä. No, värillähän ei siis ole mitään väliä, kunhan on punainen ja kun nyt saimme halavallakin, niin olihan se ostettava. No, nyt on kaksi kännykkää, mutta tuo toinen on ollutkin jo kaksi vuotta, joten on aika ostaakin jo uusi.

Olen myös kutonut Heidille villatakkia Lidlin ihanasta langasta, jossa oli vielä puikotkin ja ohje mukana. No, pianhan minä olen jo takakappaleen tehnyt. Mutta ohje oli siis slipoveriin ja minä teen villatakin, mutta otinkin vain sen pintaneulemallin. Ja tottakai yksinkertaista ja helppoa ja nopeaakin. Mutta lanka on erityisen hyvää kutoa. Rakkaani lähti hakemaan lisää sitä lankaa, kun näyttää, että tuo määrä eli 300 grammaa ei riitäkään Heidin villatakkiin. Mutta katsotaas, mitä sieltä sitten tulee!

Mutta nyt lähden jatkamaan Heidin villatakkia, jotta saisin sen pian valmiiksi ja pääsisin aloittamaan rakkaalle tyttärelleni villamekkoa.

Toivotan teille kaikille, rakkaat, ihanat ystävät, oikein leppoisaa viikonlopun alkua ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!

Tällaista kaunista pintaneuletta...



                           ...ja tällainen hieno kännykkä

6 kommenttia:

  1. Tuo kännykkä on aivan ihana. Kelpaisi mimittäin minullekin tuo väri. Onpa neuleeseen tulossa kaunista pintaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Juu, tuo kännykkä oli vielä halavallakin, joten pitihän se ostaa ja toinen on varakännykkä. Tuo neulemalli oli Lidlin lankapaketissa ohjeena ja tosi helppo malli. Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Oih,miten hieno villatakki tulee Heidille,kyllä sitten kelpaa:D ja vau,ompas komee kännykkä,todella upee,paitsi punaisesta en tykkää,mutta muuten tyylikäs.Mukavaa viikonloppua ystäväni!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommentistasi Tansku! Juu, tuo pintaneule on tosi kaunis minustakin. Ja takakappale on ihan pian valmis. Niin, värillähän ei ole väliä, kunhan on vain punainen!Leppoisaa viikonloppua sinne teille!

    VastaaPoista
  5. Ei kännykän värillä ole väliä pääasia että on Samsung,minulla ei nimittäin ole ollut yhtään Nokialaista vielä ja voi olla ettei tulekkaan.
    Tuo pintaneule on tosiaan kaunista vaikka omaan villatakkiin.
    Pitäisköhän minunkin lähteä Lidlistä hakeen tuota lankaa niin sais tuon ohjeen mutta lähimpään Lidliin on lähes sata kilommetria niin ei luultavasti aivan tuon takia tule lähdettyä.Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarikka!Juu, Samsung on hyväksi jo havaittu, toisin kuin Nokialainen. En minäkään enää erehdy, sillä laulakaamme "Erehdyin kerran, mä Nokialaisen ostamaan..." "Mut matkallain, mä huomata sain, et Nokia ei toiminut lain...no, jatkakaa sitten tästä. Laita mulle mailiosotteesi, niin laitan tuon pintaneuleen ohjeen, sillä se on helppo ja nopia ja kiva ja... Viitosen puikot ja lanka mikä vaan. Myrskyistä alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista