28.3.2018

28.3.2018

tiistai 28. syyskuuta 2010

KÄRPÄNEN PURAISI MINUA...

Tänään on tiistai ja 28. päivä syyskuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja asteita on +9. Välillä kuulen tuulen humisevan kuin Humisevassa Harjussa konsanaan. Mutta täällä lämpimässä Unelmakodissamme on hyvä ja lämmin olla.

Minulla on tämä flunssa aika outo, kun on niin, niin kova väsymys päällä, vaan silti minä sinnittelen enkä mene lepäämään. Ai miksikö en mene? No, kun on tuhatta ja sata ja yksi työtä tehtävä. No, sukat sain jo valmiiksi ja vauvan nuttua pukkaa nyt. Mutta kun pitäisi kutoa se oma villatakkikin valmiiksi ennen matkaamme, kun siitä puuttuu vielä ne hihat. Ja sitten pitäisi tehdä Heidillekin vaatteita.

Tänne vuokaan laitoimme punajuuret, porkkanat ja perunat kera mausteiden maun mukaan ja öljyn ja uunin lämpöön 2 tunniksi. Katsotaas mitä sieltä uunista sitten tulee ulos!

                           Tässäpä on minulle itselleni valmiit sukat...

                            ...ja vauvan nuttua virkkaan tässä...
                          ...ja kasvokuva Heidistä...

                                       ...ja Heidin silmät, nenä ja suu...

Mutta se kärpänen on puraissut minua aika kovaan, meinaan. Niin, nimittäin matkakärpänen. No, kun emme ole vielä edes tälle tilatulle matkalle päässeet, kun suunnittelemme jo uutta matkaamme. Katsotaanpas nyt, miten minä tästä flunssasta ensin selviän ja pitänee kysellä, pitääkö olla jotain rokotuksiakin. Nyt kuitenkin olen aivan kuin uunissa paistettu nauriin naatti, hehheh.
Huominen hieronta pitää perua, sillä en jaksa edes siellä käsittelyssä olla ja samoin hanuritunti, kun en jaksa hanuria vedellä saatikka pitää sylissäni. Minulla on siis aivan outo olotila ihan tosissaan, ei ainoastaan matkakärpäsen puremia.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

6 kommenttia:

  1. Kauniita neuleita oletkin taas ahkeroinut ♥
    Herkullista pataruokaa taitaa tänään saada unelmakodin asukkaat, näyttää hyvältä!

    Ja Heidi aina yhtä kaunis, sulosilmä :)
    Matkakuumeeseen ei liene lääkettä, muuta kuin matkalle pääsy :D

    Mukavaa iltaa herkutellen ja nauttien toistenne seurasta ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina ystäväiseni! Juu, maukasta tuli uunijuureksista ja Heidi on tosi suloinen nyt ja aina.Juu ja ticketit on tilattu ja matka lähestyy.Oikein leppoisaa illan jatkoa sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  3. Kyllä on herkullisen näköistä pataruokaa,mahtoi olla hyväää.:)Noilla sukilla tarkenee talvella,sinä olet teräsmummu,kun jaksat aina vaan tehdä,virkata,neuloa..jne,aivan ihana ihminen olet ystäväni,toivotaan nyt että flunssasi paranee.Mukavaa aamun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Voi, kiitos, kiitos mieltälämmittävästä kommentistasi Tansku ystäväni! Juu, pataruoka oli tosi hyvää ja teemme sitä toistekin. Flunssa vielä kiusoittelee minua enkä jaksa hanuria soitella, mutta onhan näitä päiviä ja allakasta saadaan lisää. Oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa sinulle ystäväni!

    VastaaPoista
  5. Hei Helena, toivotavasti olosi on jo parempi ja flunssa hellittänyt. Kokeilin porkkanapihvireseptiä ja ihan hyvin se toimii kaurahiutaleillakin! Pata näyttää kans herrrrkulliselta, mä rakastan punajuuria! Parempaa oloa ja kirpakkaa syksyä!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Virpi! Olo on kahta kauhiampi ja huomenna menen kirurgille, taas, kääk! Juurespata on herkullista ja tänään teemme taas sitä. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista