28.3.2018

28.3.2018

maanantai 20. syyskuuta 2010

Friends forever! Kevyet porkkanapihvit ohje




Tässäpä tämä resepti sitten olisi:

KEVYET PORKKANAPIHVIT UUNISSA

5 dl maitoa
200 g porkkanaraastetta
½ sipulia tai 1 dl pakastesipulikuutioita
2 dl Myllyn Paras Riisihiutaleita
200 g raejuustoa
2 kananmunaa
½ - 1 tl yrttisuolaa
½ tl hienonnettua viherpippuria
½ - 1 tl rakuunaa

Kuumenna maito kattilassa kiehuvaksi,
lisää siihen porkkanaraaste, hienonnettu sipuli
ja anna kiehahtaa uudelleen. Lisää hiutaleet
ja anna kypsyä 5 minuuttia.
Ota kattila pois liedeltä, lisää raejuusto,
kananmunat ja mausteet ja sekoita tasaiseksi.
Ota taikinasta lusikalla nokareita pellille
leivinpaperin päälle ja tasoita ne pyöreiksi
pihveiksi.
Paista 225 asteisen uunin keskitasolla noin
15 minuuttia.
Varmasti on maukasta ja mausteita oman maun mukaan!

Nautinnollisia hetkiä teille kaikille!

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa herkullisilta, nams!
    Värikin on niin kaunis, kuin syksyn ruska aikaan, siis sopivat ♥
    Kyllä siellä on herkkuja tehty, minä vaan tein jauhelihapihvejä :D

    Mukavaa iltaa,sinulle ja rakkaalle miehellesi, kiitos kommenteistasi blogissani ♥ ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni! Porkkanapihvit ovat herkullisia ja terveellisiä! Kannattaa kokeilla! Mukavaa illan jatkoa myös sinne teille!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Helena ohjeesta.Teenpä heti huomenna porkkanapihvit..
    Mukavaa iltaa teille !

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos vesimiesneuloo! Maistuvia porkkanapihvihetkiä teille! Ja Manulle suukkoja!

    VastaaPoista
  5. Täytyypä kokeilla tuota ohjetta viikonloppuna, kun on aikaa laittaa ruokaa. Mukavaa tiistaita teille molemmille :).

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Suosittelen kyllä sydämellisesti noita porkkapihvejä! Mukavaa sateista tiistaita sinne teille kaikille!

    VastaaPoista