28.3.2018

28.3.2018

tiistai 21. syyskuuta 2010

Heidi is coming - Heidi saapuu

Tänään on tiistai ja 21. päivä syyskuuta. Aamulla heräsin sateen sinfoniaan ja ponkasin itseni ylös normaalia aikaisemmin. Ai, että miksikö? No, kun täällä talossa tehdään jotain vesimittauksia tällä viikolla, niin pitää olla varuillaan jo kello 8 asti aina kello 5 saakka, että jos tulee tänään. No, eilen ei tullut, joten nyt odotamme, että jos vaikka jo tänään. Jos ei tänäänkään tule, niin sitten taas huomenna kukonlaulun aikaan vaan ylös ja odottelemaan. Tosin päivästä tulee melkoisen pitkä ja väsymyskin jo painaa. Mutta eiköhän tässä selvitä tästäkin pinteestä. Ulkona on asteita nyt +10.

Eilen kudoin sukan varttakin jo ja olen muutaman sentin päässä kantalapun teosta. Mutta tänään lähtee rakas Heidimme kohti uutta kotiaan eli hän saapuu...ehkäpä jo huomenna...kun tulee Matkahuollon kautta.

Mutta nyt kutomaan ahkerasti sukkia ja odottelemaan Heidiä.

Nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein leppoisaa tiistaipäivää sateesta huolimatta! Pitäkää itsestänne huolta!
                       Tällainen suloinen Heidi saapuu meille...
 

2 kommenttia:

  1. Kiitos helena porkkanapihvien reseptistä! Taatusti ovat hyviä, tuota pitää heti kokeilla, tosin vaihdan rukiin kauraan, koska ruisrta ei mun vatsa kestä. Kerron sitten kuinka seresepti toimi kaurahiutaleilla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Virpi! Niin, noissa pihveissä oli riisihiutaleita ei ruista! Mukavaa päivän jatkoa sateesta huolimatta!

    VastaaPoista