28.3.2018

28.3.2018

maanantai 20. syyskuuta 2010

Uuden viikon alkua Unelmakodissa 20.9.2010

Tänään on maanantai ja 20. päivä syyskuuta. Aurinko paistaa(kääntyy katsomaan selkänsä takaa) pilvettömältä taivaalta. Aamulla aikaisin oli niin kova sumu, että mitään ei näkynyt täällä korkeuksissa ulos. Asteita on nyt +5 astetta. Mutta toki tuo aurinko alkaa jonkin verran lämmittää, mutta eihän se enää paljon lämmitä. Aurinko luo säteitään ja lämpöään etelän maille ja toiselle puolelle maapalloa. Etelän maille moni lähteekin ja sinnepä meidänkin mielemme halajaa. Mutta sitten jonain päivänä ...

Nyt tuntuu minulla olevan hieman nuhaa ja ääni madaltunut, joten liekö joku flunssan poikanen iskenyt kyntensä minuun. Yleensä rakkaani on saanut flunssan ensin ja sitten vasta se on minuunkin tullut, mutta nyt...nyt tuntuu, että se onkin nyt toisinpäin.

Aamusella tämä koneeni hieman takkuili...eikä niin hiemankaan, vaan aika paljonkin. No, kokeilin Exploreria ja johan toimi moitteettomasti. Eli liekö sitten tuo Mozilla liikaa kuormitettu, kun ei lähde sivut auki ym. takkuilua. mutta siirryinpähän sitten tänne Exploreriin, jota en ole enää käyttänyt vuosiin. Mutta vaihtelu virkistää, sano mummo, kun kissalla pöytää pyyhki, vai miten se nyt olikaan.

Taas on alkanut uusi viikko ja syyskuun loppu jo lähenee ja alkaa lokakuu. No, lokakuuhan on meille juhlakuukausi, joten sitten taas juhlitaan ensitapaamista, kihlajaisia, hääpäivää ja yleensä tätä rakkaudentäyteistä elämäämme. Mutta nyt alamme odottamaan Heidin saapumista tällä viikolla ja sekin on meille jo suurta juhlaa.

Tässäpä päivänä muutamana teimme porkkanapihvejä, joten laitanpa niistäkin kuvan teille.


                         Tässäpä porkkanapihvejä, olkaapas hyvä!


                         Maistuis varmaan sullekin! Maiskis, njam!

Mutta nyt on tullut aika toivottaa teille oikein aurinkoista ja mukavaa maanantaipäivää ja pitäkää itsestänne huolta!

8 kommenttia:

  1. Herkullisia pihvejä, kiinnostaa!
    Tykkään porkkanasta kaikin muodoin ♥
    Vai flunssa se meinaa iskeä, parantelehan ja ota runsaasti kuumaa juotavaa.
    Jään odottelemaan minäkin Heidiä ♥
    Mukavaa maanantaita flunssan poikasesta huolimatta, myös perheellesi mukavalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi, seijastiina! Nuo pihvit on tosi hyviä ja teemmekin niitä aika usein. Jännityksellä odotamme Heidiä ja sitten tulee kuvia niin paljon että...sitten saat nähdä hänen oikean kokonsakin. Mutta leppoisaa päivän jatkoa sinulle ja rakkaallesi!

    VastaaPoista
  3. Täälläkin pihvit näyttävät aivan yhtä herkullisilta kuin toisessakin blogissasi :). Mukavaa maanantaita.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juupajuu, pihvit ovat sekä maukkaita että terveellisiä! Laitan reseptin myöhemmin tänään. Leppoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Nythän alkaakin olla sitä aikaa,että pöpöjä liikkuu.
    Minunkin kone on lauantaista asti ollut tosi
    takkuisella päällä.
    Harmittaa vallan vietävästi kun sanoin irti laajkaistan (kiinteän)
    Nyt sitten olen mokkulan varassa.
    Aurinkoista päivän jatkoa!!
    "Reseptiä minäkin olisin vailla Kiitos"

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi vesimiesneuloo! Niin, mutta en uskoisi, että takkuilu on Mokkulan syytä, kun kyllä kiinteäkin oli tosi hidas ainakin minulla. Ehkä siellä palvelimissa on jotain onkelmaa. Juu, saat reseptin ja maukasta on! Aurinkoista päivän jatkoa sinne teille ja Manulle suukkoja, lurps!

    VastaaPoista
  7. Pitihän sitä kurkata tännekin blogiisi,aivan ihanan näköinen tuo taustakuva.:)Voi,kyllä maistuis vieläkin noi pihvit.:D.

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos Tansku ystäväni! Minäkin ihastuin tähän pohjaan ja sain sen jopa onnistumaankin tänne hyvin niiden ohjeiden mukaan.Malta vielä tovi, ystäväiseni, niin laitan pihvien ohjeen tännekin. Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista