28.3.2018

28.3.2018

tiistai 16. marraskuuta 2010

UNELMAKODIN KUULUMISIA 16.11.2010

Tänään on tiistai ja 16. päivä marraskuuta. Lunta satelee hiljalleen ja asteet on nollassa. Kun katson ulos, niin näen siellä marraskuun harmautta. Mutta pian meille loistaa aurinko, joka lämmittää meitä.

Eilen lääkärini siis soitti minulle ja laittoi lähetteen labraan, jonne pääsen jo huomenna. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse olla syömättä, kuten aina on ennen tarvinnut. Ja sitten toki perjantaina soitamme taas lääkärilleni ja kysymme tuloksista ja uusista ohjeista.

Eipä tässä sen kummosempaa ole ollut kuin että kova väsymys painaa minua ja on voimaton olo. Mutta eilen rakkaani haki Lidlistä sukkalankoja kaksinkertaisesti, joten ainakin lanka riittää. Ja samoin hän haki tänään Tuomas-lankaa niitä, joita vielä oli jäljellä, siis harmaata, mutta eihän värillä ole väliä, kunhan on lämpimät sukat. Ja toki aion kutoa myös koneessa 6 tunnin aikana, mutta ehkäpä tuosta Tuomaksesta, kun on paksumpaa lankaa ja Tuomashan se joulunkin tuopi tullessaan.

Jestas sentään, kun olen jo niin lähdössä, että en meinaa enää pysyä tuolissani. Mutta tänään on vielä mentävä hammaslääkäriin, jotta saan vielä jouluksi hampaanikin kuntoon. Sitten täytyy jo alkaa katsella niitä vaatteita, joita sinne mukaan pitää ottaa ja niitä taitaa tulla aika paljon. Mutta voitte uskoa, että on ihana lähteä! Ja seuraava matkakohde on jo tiedossa ja se tehdään keväällä, jos Luoja suo.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa tiistaipäivää ja ajelkaahan varovasti liikenteessä!

                                  Tässäpä lankoja Lidlistä...


                                             ...ja Tuomasta...
                                          ...ja Lidlin sukkalankaa...

                     ...tyttäreni kutoma huppumyssy Rose Mohairista...

                                ...ja kauniita neilikoita ja kynttilät, jotka    saimme  rakkailtamme...Kiitos ja halaus teille!

10 kommenttia:

  1. Kylläpä se matkakuume nousee ;o).
    Mahtava lankasaalis ja siitähän tulee monet upeat sukat.
    Harmaata on meilläkin, mutta +2 astetta lämmintä.
    Pirteää tiistaita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, matkakuume on jo niin kova, että lähtisin vaikka heti! Juupajuu, monet sukat aionkin tehdä ja nimenomaan ilmassa ja auringon alla, heheh! Mukavaa tiistaita myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Moi Helena, kiitti kun piipahdit.
    Ompas sinulla paljon lankoja,,
    ,,hyvää jatkoa vain..tv tuhkimo

    VastaaPoista
  4. No, moi moi! Kiitos itsellesi! Kyllä minä aina piipahdan teitä katsomassa! Mukavaa tiistaita sinne teille! Juu, nämä langat lähtevät mukaamme lämpimään ja kudon niistä sukkia.

    VastaaPoista
  5. Kylläpäs kelpaa neulontaa sunnitella, ihana lankasaalis.
    Hyvä kun saat tuon haavaongelman kuntoon, sitten on huolentonta reissuun lähtökin.
    Leppoisaa päivänjatkoa teille molemmille.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Hilkka! Juupajuu, on toki ihana lankasaalis! Pää on täynnä suunnitelmia, mutta kädet eivät oikein jaksa toteuttaa ainakaan vielä niitä kaikkia. Onhan tämä odotteleminen ja tietämättömyys aika stressaavaa, mutta perjantaina saan kuulla, miten edetään. Nyt lähden hammaslääkäriin! Mukavaa tiistain jatkoa sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  7. Kyllä tuosta lankamäärästä muutamat sukat tekee :). Saattaa muuten olla hyvä idea ottaa myös muita kuin villalankoja reissuun - voi olla lämmin neuloa villaa ;).

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juupajuu, otetaanpa mukaan myös bambua ja puuvillalankoja, virkkuukoukkuja ja puikkoja, joten eiköhän niillä pärjäile jo parisen viikkoa. Lidlin langat ovat ohuita lankoja ja aika kivaa tulookin. Mukavaa tiistaita sinulle!

    VastaaPoista
  9. Ihania matkasuunnitelmia siellä! Mekin täällä haaveilemme, vaan kun se aina siitä "yhdestä" kii, tuo matkailu, niin ei oo vielä tilattu edes mitään..mutta haaveilla voi :)
    Ihana kasa lankoja. Kysynkin, onko Lidlin langat ihan laadukkaita, ovat edullisempi kuitenkin, ainakin mainoksia lukiessa havannoin...
    Mukavaa, joskin harmaata päivää sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi tuksu! Niinpä, ainahan sitä voi haaveilla, mutta sitten viimein haaveetkin toteutuvat! Parisen viikkoa vielä tätä kylmyyttä pitää jäsenieni kestää eli särkyä. Juu, lankoja minulla on ja tämä on vasta pieni osa ja viimeisimmät langat. Kyllä minä olen tykännyt Lidlin langoista, kun nehän ovat kait saksalaista hyvää laatua, on villaa ja polyamidia. Ja ohjeetkin on mukana ja aiemmin oli pyörötkin. Oikein leppoisaa illan jatkoa sinne teille molemmille!

    VastaaPoista