28.3.2018

28.3.2018

torstai 25. marraskuuta 2010

MATKAKUUMETTA...

Tämä päivä eli torstai ja 25. päivä marraskuuta on ehtinyt jo iltaan. Mutta olen päivittänyt muita blogejani. Nyt on ulkona pakkasta jo -10 ja on luvattu jopa -20, huhhuh. Olisipa jo meidän matkaan lähtö päivä. Mutta vielä on yksi, kaksi...8 päivää...siis 8 kokonaista päivää ja sitten lähdemme että hellurei vaan.


Paljon on tekemistä vielä ja varsinkin ensi viikolla, kun toki kaikki tärkeimmät asiat jää ensi viikkoon. Niinhän se on muuton kanssakin, että ei voi kaikkea pakata, joten viime käteen jää vielä asioita ja tavaroita.


Mutta sukka on edistynyt tänään aika paljon, vaikka vointini ei olekaan ollut mikään hyvä antibioottikuurin takia. Tiedän, että toki se väsyttää, mutta välillä on vaan sinniteltävä, kunnes silmät luppaa niin kiinni, että on pakko mennä lepäämään.


                          Meidän suojelusenkelimme...
Tämän Muumi-kuvan myötä, sanon teille kaikille "hyvää yötä"!


Kurkistakaapas myös tänne:
http://murunmutinat.blogspot.com

sekä tänne:
http://elenenblogi.blogspot.com

8 kommenttia:

  1. Ihastuttava enkeli asetelma lipaston päällä ♥

    Lähdette siis perjantaina, jännittävää odottaa matkaa, ei millään malttais, mutta sellaista se on, matkakuumetta :)

    Toivottavasti voimia riittää ja pysyt terveenä, hyvä ystävä ja enkeleitä mukananne ♥♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina! Niin, me lähdemme viikon kuluttua lauantaina aamulla aikaisin. Toivottavasti antibiootit auttavat vaikka mahan laittavatkin sekaisin kipujen kanssa. Mutta kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu. Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Matkakuume senkun nousee.
    Jokos perhoset lentelevät vatsassa? ;o)
    Tänään on oikea talvinen pakkaspäivä - 13 astetta.
    Pikaista paranemista ja pirteää perjantaita!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Tarina! Juu, matkakuume nousee ja antibiootit tekevät omat vaivansa auttaen samalla haavan umpeutumista.Kylmää on -11 astetta. Mutta pian me pääsemme lämpimään. Aurinkoista perjantaita sinulle!

    VastaaPoista
  5. Vaatteet voitte ainakin pakata etukäteen, kun täällä tarvitaan talvitamineita ja siellä pärjää hellevaatteissa :D. Viikonlopuksi on luvattu oikein upeaa talvisäätä ja odotan malttamattomana että ehdin ulkoilemaan valoisaan aikaan.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, vaatteet ja jotain muita, mitä ei nyt enää tarvitse pitänee pakata jo nyt.Mutta innolla odottelen tätä reissua ja jopa jo seuraavaakin. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Kiitos muistamisesta Katrin päivänä. Ihana lipasto, taitaa olla uusi, vaikka malli on ikivanha, mun mummolla oli tuo malli. se on kivan näköinen , enkelit on somia ja muumit on meidän lastenlasten suosiossa, Sytytän taas pikku tuikun ja toivon sen myötä, hyvää ja turvallista matkaa. Olkoon enkelit kanssanne ja onni osananne.. Siunausta ja parane hyvin ennen matkaa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi aikatherine! Tuo lipasto on jo 9 vuotta vanha, mutta ihastuin siihen kun näin kaupassa. Kiitos, aikatherine, olet ajatuksissani! Mukavaa adventtia!

    VastaaPoista