28.3.2018

28.3.2018

tiistai 2. marraskuuta 2010

TIISTAINA TARUN TURINOITA

Tänään on tiistai ja 2. päivä marraskuuta. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja asteita on -4. Ihana pikku pakkanen ja auringon kirkkautta syksyn pimeyteen.

Päivät kuluvat välillä hitaammin ja välillä nopeammin. Flunssakin alkaa jo hiljalleen häipyä muualle. Ja voimanikin alkavat hissukseen palautua. Kunhan saan vielä käteni ottamaan puikoista kiinni ja kutomaan hurjaa vauhtia, niin sitten voin todeta, että olen taas kunnossa. Keskeneräisiä käsitöitä on vaikka huru mykky! Mutta eipä niihin kannata katsetta kääntää, vaan pitää mennä eteenpäin ja aloitella uusia tuulia.

Tämä kuukausi onkin sitten kiireinen kuukausi, kun pitänee korjailla vaatteita, mitä ottaa reissuun mukaan. Mutta kyllähän sinne kaksi matkalaukkua ainakin tarvitsee ja lentoyhtiöhän pitää laukkujen siirroista huolen. No, pitää kirjoittaa listalle, mitä ottaa mukaan!

Mutta on ihanaa päästä täysihoitoon, jossa saa laatuaikaa viettää rakkaansa kanssa ja yhdessä mennä valmiiseen, runsaaseen pöytään syömään. Ja kuviahan siellä tulee otettua ja toki läppäri myös mukaan. Sitä en tiedä, miten se sitten siellä toimii, mutta toivottavasti toimii ja samoin kännykkä. Ja minähän kuvaan lentokoneessakin sitten näkymiä ja nousua, kunnes otan puikot esille ja alan kutomaan.

Mutta tällaista tällä kertaa ja nyt toivottelen teille kaikille aurinkoista tiistaita ja pitäkää itsestänne huolta!

8 kommenttia:

  1. Heitähän viimeisetkin lentsun rippeet menemään niin pääset vauhdikkaasti suihkimaan puikoilla ja suunnittelemaan matkaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Pitää heittää flunza parvekkeelta alas huiiitsin Nevadaan! Me lähdemme reissuun...no, tota...kerron siitä sitten myöhemmin. Oikein aurinkoista päivän jatkoa sinulle! Kyllä se elämä jälleen hymyilee ja hymyileepi kilpaa auringon kanssa!

    VastaaPoista
  3. Matkakuume nousee nousemistaan ;). Minulla oli riittävästi vaihtovaatetta mukana mutta mies otti liian vähän T-paitoja. Hän ei muistanut että lämpimässä hikoaa :D.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Sellaisiahan ne miehet ovat, että aina heillä on liian vähän vaatetta. No, onneksi me naiset pidämme heistä hyvää huolta! Mitä olisikaan elämä miehillä ilman meitä huolehtivaisia naisia! Aurinkoista päivän jatkoa sinne sinulle ja kauniita merimaisemia!

    VastaaPoista
  5. Onpa varmaankin kivaa suunnitella tulevaa matkaa. Parantele itsesi kuitenkin kuntoon ennen reissua,

    VastaaPoista
  6. Sehän on hyvä,että flunssasta ei ole paljoa jäljellä enää,eikun heität sen jorpakkoon menemään koko flunssan,on mukavaa matkustella,kun ei flunssat haittaa siinä:)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt!Onhan se jännää päästä lämpimään näin 8 vuoden jälkeen.Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Tansku! Juu, flunssat pois ja kun saisin vielä verensokerinikin alemmas, niin jaksaisi enemmän. Mukavaa päivän jatkoa ystäväiseni!

    VastaaPoista