28.3.2018

28.3.2018

tiistai 23. marraskuuta 2010

11 YÖTÄ AURINKOON

Tänään on tiistai ja 23. päivä marraskuuta. Pakkasta on -7 astetta ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta.


Minä sain eilen lääkäriltäni antibioottikuurin, koska nyt on jo neljäs kerta syyskuun jälkeen, kun tämä "ikivanha" 7 vuotta vanha haavan arpeuma vihottelee minulle. Minäkin vihottelen haavalle! Onneksi on tämä ihana lääkärini, joka auttaa minua tässäkin ainaiseksi tulleessa vaivassani. Se antibiootti on tosi pahaa suussani ja toki siksi pitänee ostaa konvehteja, jotta voi aina antibioottitabletin jälkeen ottaa hyvänmakuisen konvehdin. Eikös olekin hieno syy syödä nyt jo konvehteja? Tämä antibiootti on aivan ennenvanhasen penisilliinin makuinen,thyi! Mutta toki otan kiltisti tämän 10 päiväisen kuurini loppuun!


Ja koska haavani vihoittelee siis minulle ja minä haavalle, niin en voi ottaa hanuriani syliini. Ja koska en voi ottaa hanuriani syliini, niin en voi soitella...ja koska en voi soitella, niin otin vanhoista kokoelmista meidän musiikkiamme tällä kertaa eli täksi jouluksi. Ensi joulusta emme tiedä mitään, mutta sekin tulee taas vuoden kuluttua. Missä silloin olemme, niin sitäkään emme vielä tiedä.


Mutta nyt olemme ensimmäisen joulumme ilman ihania, rakkaita mussukoitamme. Ja siksikin oli hyvä ajoitus tilata tämä matka lämpimään, jotta se suuri kaipaus ei ihan niin muistuisi aina mieleemme. Me molemmat kaipaamme heitä, siis kaikkia heitä neljää rakkaitamme, jotka saivat elää pitkän elämän kanssamme. Nyt meillä on vain tyhjä aukko, jota paikkaamme matkoilla etelän lämpöön. Vaan miten jatkuu elämä omaisilla, jotka ovat menettäneet läheisensä joko tapaturmaisesti tai jonkin sairauden murtamana? Tiedän, että se ei ole helppoa. Voimia teille kaikille rakkaanne menettäneille ja enkeleitä kanssanne!


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein leppoisaa pakkaspäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!
Tänne me siis lähdemme ja tässä on hotellimme! Wau, ihanaa!

8 kommenttia:

  1. Reilu kuukausi sitten kävelin tuon näköisen hotellin ohi. Tosin noita samantyylisiä on rannalla useita, joten en ole aivan varma onko sama hotelli. Mukavaa matkan odotusta teille :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Huopatossunen, mutta älä vaan paljasta meidän kohdetta vielä! Tällaisia hotellejahan on paljon ympäri muailmaa. Minä paljastan kohteemme tässä pikku hiljaa ja vähän kerrallaan! Mutta oikein mukavaa pakkaspäivää sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköinen paikka, olipa sitten ihan missä vain :)
    Mukavaa lomasen odotusta!! ja toivotaan, että haava-juttukin paranisi, pikkuhiljaa.
    tuksu

    VastaaPoista
  4. Voi sinuakin, antibiootit on taas minullakin päällä, jo kolams kuuri peräkkäin, kun ei vaan taidan flunssa lainkaan lähteä pois, kaikenmaailman jälkitauteineen :(
    Pahaa se on kyllä, pitää nielaista runsaan veden kera, en tohdi syödä konvehteja.

    Komea hotelli, kyllä tuolla kelpaa lämmitellä, tälläisen tuiskun jälkeen, mitä meillä täällä Suomessa tuntuu nyt olevan joka puolella :)

    Iloista ja leppoisaa matkan odotusta ,iloa ja voimia parantumiseen ♥

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi tuksu! Kyllä tämä paha antibiootti on ainakin jo kuivattanut haavan aukkoa. Toivotaan vaan, että se ei enää aukeaisi.

    Matkaamme odotamme innolla ja talvemmalla lähdemme uudestaan jonnekin päin.
    Mukavaa päivän jatkoa sinne teille!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi seijastiina! Voi, sua ystäväni, yritä nyt vaan levätä ja juoda lämmintä!

    Mietimme vaan, että voiko ottaa läppärin mukaan vai tuleeko niin suuret laskut jos siellä käyttää omaa läppäriä.
    Mutta mukavaa torstaita sinulle, ystäväiseni!

    VastaaPoista
  7. Onpa ihanan näköinen paikka. Nauttikaa koko sydämen kyllyydestä. Tästä odotuksen tunteestakin kannattaa nauttia.

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Uskonpa, että nautimme! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista