28.3.2018

28.3.2018

perjantai 5. marraskuuta 2010

ILON KESKELLÄ HIUKAN SURUAKIN...

Tänään on perjantai ja 5. päivä marraskuuta. Aurinko on paistanut koko päivän ja on ollut lämpöasteita.

Me odotimme huomista päivää kuin kuuta taivaalta ja niin odotamme toki vieläkin. Mutta...mutta...

Tänään alkoi jälleen tämä haavan arpeutuma vihottelemaan eli vuotamaan. Nyt kyllä on hieman surua puserossakin, vaan eipä auta itku markkinoilla. Minun on vaan suihkutettava sitä usein joka päivä ja laitan lapun päälle ja toivon...toivon...että jospa se siitä vielä iloksi muuttuisi. Joka tapauksessa reissuun lähdemme, oli mitä oli, mutta hoidan sitä sielläkin, jos on tarvetta. Mutta kirurgin käsittelyyn en kyllä kahden edellisen kerran jälkeen enää lähde, en todellakaan. Ihmetyttää vaan todella paljon, että miksi tällaista voi tapahtua näin 7 vuoden jälkeen? Ja sitä vartenkohan tämä verensokerinikin on koholla ollut jo pitkään? Ja onkohan syy kuitenkin siellä vatsan syövereissä, kun on taas kuin ilmapallo? No, mutta näihin kysymyksiin en toki saa vastauksia, vaan pitää itse ajatella tällä vähäiselläkin järjelläni, miten tässä pitäisi toimia. Eihän se kirurgikaan muuta tee kuin kaivaa ...iiik...sellaisilla juu...ja se tekee tosi kipiää, kun ei edes puuduteta. Voitte vain kuvitella!

Mutta nyt näihin kuulumisiin toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja rauhallista ja turvallista pyhäinpäivän viettoa!

12 kommenttia:

  1. Toivottavasti haava paranee ennen teissua.

    Lähetän Sinulle lohdutusta, sillä voitit arvonnassani lohdutuspalkinnon.

    VastaaPoista
  2. Kiitos lohdutuksestasi enkulin käsityöt! Ja kiitos lohdutuspalkinnosta!!!Enpä ole koskaan mitään voittanutkaan! Mukavaa pyhäinpäivää!

    VastaaPoista
  3. Tottakai saat lohdutuskortit, vaikka sählään noiden osoitteiden kanssa

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos, enkulin käsityöt! Olen niin onnellinen! Kiitos ystävyydestäsi! Laitan osoitteen myöhemmin ja kerron enemmän!

    VastaaPoista
  5. Kylläpä se arpi vastustaa.
    Kannattaisiko kuitenkin käydä lääkärin pakeilla ennen reissua, jottei reissussa tarvitse mennä. Hakea edes antibioottikuuri.
    Hyvää pyhäinmiestenpäivää!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi Tarina! Niin, tässä taitaa vielä jyllätä se sairaalabakteeri. Mutta eihän ne lääkärit antibioottia tähän ole antaneet kun kirurgi vaan kaivelee ilman puudutusta...iiik...ja sitä en enää jaksa. Iloista pyhäinpäivän illan jatkoa onnellisesta unelmakodistamme!

    VastaaPoista
  7. Ikävä kuulla että haava on ruvennut taas vihoittelemaan. Minäkin suosittelen lääkärillä käyntiä ennen reissua, vaikka onhan sielläkin lääkäreitä.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Juu, kyllä me jo sovittiin, että huomenna soitamme terveyskeskukseen ja varaamme ajan sinne ja pyydämme antibioottikuurin tähän sairaalabakteerin aiheuttamaan haavan arpeuman vuotoon. Mutta kiitos teille neuvosta ja tuesta, jota olen saanut. Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  9. Ikäviä ne ovat nuo bakteerit kun sikseen tulee ja minä kyllä myös suosittelen lääkäriä ennen reissua ettei tule mitään pahempaa.
    Mukavaa sunnuntain loppu iltaa.

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentistasi Tarikka! Ja kiitos neuvostasi! Menen huomenna lääkärin pakeille tai milloin sinne sitten pääseekään. Mutta te olette kaikki tosi ystäviä ja rakkaita minulle!

    VastaaPoista
  11. Hyvä kun pääset käymään tohtorilla. Pitäähän siihen bakteerijuttuun jokin hoito ssada.
    Minäkin täällä makoilen hurjan flunssan kourissa.
    Jos olette jo reissussa, niin oikein ihanaa rentouttavaa matkaa.

    VastaaPoista
  12. Kiitos kommentistasi Hilkka! Niin, ei tähän mitään muuta hoitoa ole saatu kuin suihkutus enkä saanut nytkään. Ei oteta kokeita ei mitään ja rönkittäväksi en enää mene ilman puudutusta. Siitä jäi trauma. Mutta yritähän nyt parantua ja levätä. Me lähdemme vasta 4.12. Mutta pianhan sekin aika koittaa!

    VastaaPoista