28.3.2018

28.3.2018

maanantai 29. marraskuuta 2010

5 PÄIVÄÄ JA 5 YÖTÄ! 5 DAYS AND 5 NIGHTS!

Tänään on maanantai ja 29. päivä marraskuuta. Aurinko paistaa ja pakkanen paukkuu -17  asteen voimalla.


Minulla oli eilen onkelmia tämän koneeni kanssa ja vielä tänä aamunakin. Aivan kuin Pakkasherra ja Herra Mokkula olisivat yhdessä sopineet, että nyt ei koneet vaan liiku minnekään tai sitten molemmat herrat lähtivät "kaffeelle". No, mutta me vedimme töpselit irti seinästä ja kas kummaa, kun laitoimme ne takaisin, niin sehän alkoikin toimimaan...kunnes taas lopahti. 


Eilen myös yritimme laittaa tänne nauhoittamiamme joululauluja huonolla menestyksellä. Siispä ne on kuultavissa vain täällä:
TERVETULOA TÄNNE:
youtube muumimyy1


Me nauhoitimme eilen joululaulut: Sydämeeni joulun teen, Me käymme joulun viettohon, Joulupuu on rakennettu, Varpunen jouluaamuna ja Tuo armon valkokyyhky. Siispä voitte kuunnella niitä youtubessa.


Pakkanen kiristyy ja jännityskin tiivistyy. Nyt on enää 5 päivää ja 5 yötä lähtöömme ja polvet lyövät jo loukkua. Hehheh, mitenkähän ne lyövät loukkua, kun astumme koneeseen! No, ehkä se jännitys sitten laukeaa, kun pääsemme ilmaan ja kohti Teneriffaa ja saan tehdä käsitöitä. Sinnehän pitää ottaa mukaan kasa lankoja ja puikkoja, jotta siellä sitten voin valita, että mitäs sitä nyt tekisin...


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa ja aurinkoista maanantaita ja villahousut jalkaan ja menoks!

2 kommenttia:

  1. Niin ne päivät kuluvat ja matkalle lähtö vaan lähestyy.
    Jokos pakaasit ovat valmiina?
    Hauskaa torstaita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Juupajuu, matkapakaasit on osittain valmiina. Ja matkakuume kohoaa! Mutta oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja jännittävää joulun odotusta!

    VastaaPoista