28.3.2018

28.3.2018

torstai 2. joulukuuta 2010

KIIREISTÄ MATKAN ODOTUSTA...2 PÄIVÄÄ JA 2 YÖTÄ

Tänään on torstai ja torstaihan on aina toivoa täynnä. Tänään on myös 2. päivä joulukuuta ja pakkasherra puhaltaa pakkasta peräti -11 asteen voimalla.


Nyt on antibioottikuurikin jo loppu. Ja tänään voimme siis mennä rokotukseenkin, tähän influenssa-kausi-rokotukseen, jonka olemme ottaneet joka vuosi jo vuosia. Mutta huomenna lääkärini haluaa vielä nähdä tämän haavan, miten antibiootti on sen kuivattanut. No, toki me otamme lappusia ja voiteita mukaan Teneriffallekin, kun ei koskaan tiedä, mitä siellä voi sattua.


Yksi matkalaukku on aivan piripintaan asti pakattuna vaatetta, sillä niitähän pitää olla joka päivälle eri tunika ja yksi mekkokin löytyi vaatehuoneesta. Niin ja toinen matkalaukku on täynnänsä lankoja, hihi, mutta toki täytyy vielä tarkistaa, että onko se nyt niinkään järkevää ottaa niin paljon lankoja mukaan. No, se selviää vielä tänään, mitä lankoja otan ja mitä jätän tänne huutamaan. Mutta kyllä se jännitys kohoaa nyt koko aika. Mehän olemme viimeksi lentäneet vuonna 2002 Brasiliaan ystäviemme luokse. Niinpä, kun emme ole voineet lähteä, kun meillä on ollut ne kultaiset mussukkamme, mutta nyt heitä ei enää ole ja suru valtaa taas sydämeni. No, onneksi tuossa naapurissa asustaa ihana Sampo, joka käväisi minua suukottelemassa ennen lenkkiään. Voi että se oli ihanaa! Ajatelkaa nyt, iso mussukka siinä ja nuolee minua ja oli niin, niin kiltti, vaikka ensimmäistä kertaa kävi meillä. Kyllä jäi ihana muisto matkallekin, kun ajattelen tuota ihanaa Sampoa. Mehän emme voi enää ottaa koiraa ikämme puolesta, joten tyydyn toki näihin "vieraisiinkin" ja rakastan heitä aivan yhtä paljon kuin omianikin eli tosi, tosi paljon. Niin, tänään olisivat meidän kullanmurumme Justina ja Unelma tulleet 13 vuotta! Rakastan ja kaipaan teitä, Justina ja Unelma sekä myös Jesse, Cindy ja Rosalinda! Olette aina sydämessäni ja meidän molempien sydämissämme!


Nyt minun pitää vielä valmistella tuo toinen kämmekäs, jotta saan senkin mukaani (jos tulee nimittäin siellä kylmä!!!).


Mutta nyt toivottelen teille kaikille, rakkaat ystävät, oikein mukavaa viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta ja kiitos kaikille ihanista kommenteistanne, sillä ne piristävät aina! Pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta! Kyllä minä sieltä palaankin vielä...mutta...mutta jos lakko jatkuu, miten käy sitten...no, mutta eipäs mennä asioiden edelle, sillä asioilla on tapana järjestyä.


                       Älkää minua unohtako, rakkaat ystävät! 
Tämän kalenterin sain eilen rakkaaltani. Kiitos, rakas!Otan sen mukaani matkalle!

8 kommenttia:

  1. Kämmekkäät ja sukat ovat viisasta ottaa mukaan, jos ei olekkaan huoneistossa lämmitystä.
    Viihtyisää päivää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Hohhohhooo, juu toki ja varmasti villahousutkin on hyvä ottaa mukaan, hehhehheeee! No, joo, me pääsemme sittenkin lennolla sinne lauantaina, joten ei tarvitse odotella.Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kämmekkäät on hyvä ottaa lentokoneeseen mukaan, jos vaikka lennon aikana tulee viileä. Ja hotellissa voi olla ilmastointi niin isolla että sukkia tarvitaan. Tosin siitä viileydestä pääsee avaamalla ikkunan - sieltä tulee taatusti riittävän lämmintä ilmaa ympäri vuorokauden :D.

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos kommentistasi Huopatossunen! Tämä kaikki on hyvä tietää!Meillä on villasukkia ja puuvillasukkia toooosi paljon mukana ja koneessakin aion niitä käyttää tai tossuja. Mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa ja mukavaa viikonloppua ja ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  5. Ei takuulla unohdeta, joks sinä nyt lähdet jo??

    Voi noita pois nukkuneita eläimiä tulee ikävä itsellänikin joskus, suru asuu sydämessä kun niitä ajattelee :(

    Mutta iloa sinulle, elä sinä Helena hyvä sure mitään, iloitse vaan matkasta ja palaa teveenä turvallisesti takaisin ♥

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi seijastiina ystävä parahin! Me lähdetään lauantaina kello 6.20 täältä ja Helsingistä kello 10.00 ja olemme perillä noin kello 16.00 Suomen aikaa. Mutta kyllä minä nautin rakkaani turvallisessa seurassa. Hän pitää minusta hyvää huolta. Oikein mukavaa päivän jatkoa sinne teille molemmille, rakkaat ystävät, ja ihanaa joulun odotusta! Pian taas nähdään!

    VastaaPoista
  7. Lämmintä pitää olla mukana, ne hotellin ilmastoinnit ovat tosiaan petollisia.
    Kiva kun pääsette karkuun tätä jouluhässäkkää. Siellä saa rentoutua ja sinunkin voimat palautuvat lääkekuurien jälkeen.
    Toivotan teille molemmille oikein leppoisan mukavaa matkaa.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommentistasi Hilkka ystäväni! Otamme pitkähihaisiakin puseroita mukaan. Ja minä otan villatakin. Juu, uskon minäkin, että voimani palautuvat ja särkykin voi lakata siellä lämpimässä. Oikein mukavaa joulun aikaa sinne teille molemmille, rakkaat ystävät! Me tulemme jällehen...

    VastaaPoista