28.3.2018

28.3.2018

perjantai 3. joulukuuta 2010

IHANAA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE

Tänään on perjantai ja 3. päivä joulukuuta. Pakkasta on -7 astetta ja kylmää on luvassa jatkossakin. Mutta meillä on enää tämä hyisevä päivä täällä kylmässä Pohjolassa ja huomenna aamulla kukonlaulun aikaan me nousemme lentoon täältä Porista ja lennämme Helsinkiin. Ja siellä odottelemme jonkin tunnin ja koneemme lähtee kuin lähteekin aikataulunsa mukaisesti kello 10.00, mutta on onneksi toinen kone. Meille tuli äsken juuri ilmoitus kännykkään koneen vaihdosta. No, meillehän on sama, millä pääsemme, kun vaan pääsemme perille asti. Ja jos siellä on ihanaa (kuten oletan) niin lähdemme piakkoin uudestaan. Ja jos lämpö auttaa minun vointiini ja särkyihin, niin lähdemme piakkoin uudestaan...ja jos...ja jos...


Mutta pian hörpimme kahveet ja sitten suuntaamme kulkumme kohti lääkäriäni ja sen jälkeen syömme ja sitten lähdemme saunaan. Ja kun tulemme, niin sitten alkaakin vasta oikea tohina. Ja se minkä aikaa me nukumme ensi yönä, niin se on ehkäpä vain muutamista tunneista kysymys. Mutta perillähän saamme nukkua ja syödä...ja syödä ja nukkua...ja nauttia mitä milloinkin ja kuta kulloinkin.


Nyt kuitenkin toivotamme teille kaikille, rakkaat, rakkaat ystävät, oikein mukavaa ja rauhallista joulun aikaa ja odotuksen taikaa!
Valmiit kämmekkääni...

Toinen matkalaukku pullollaan ja toinen vasta tyhjillään...


...ja joulukuusemme jää tänne odottelemaan meitä takaisin. Ja sitten laitamme siihen tähden ja siniset valot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti