28.3.2018

28.3.2018

perjantai 18. maaliskuuta 2011

ONNI EI TULE ETSIEN, VAAN ELÄEN...

Tänään on perjantai ja 18. päivä maaliskuuta. Aamulla oli asteita -3 astetta ja aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta kutsuen ulos kaikki kynnille kykenevät. Sirukin viihtyy ulkona vaikka kuinka kauan aikaa, mutta pian tulee kesä ja sitten voimme olla Sirunkin kanssa ulkona vaikka koko päivän. Saamme tuossa harjulla ihailla valko-ja sinivuokkoja ja pähkinäpensasta ja paljon muitakin kasveja. Ja kuukausi eteenpäin, niin olemme jo huhtikuun loppupuolella. Niin se aika vaan kuluu ja mitään en saa aikaseksi tai ainakin siltä minusta tuntuu. No, onneksi on tämä tietokone, joka saa sormeni naputtamaan tänne jotain kirjaimia yhdistettyinä sanoiksi ja lauseiksi. En tosin tiedä, onko tässä mitään järkevää kirjoitusta, mutta kunhan jotain tässä aikani kuluksi teille höpisen.


Katselin noita valokuvia tuolta Buffalosta ja kova kaipuu tulee tänne...



Sinne, missä palmupuut ne huojuu ja Atlanti tyrskyää...aaah, sitä tunnetta, jonka sain kokea viime joulukuussa, niin se on sanoin kuvaamaton. Vain kuvat kertovat sen!


Mutta nyt toivottelen täältä maalta teille kaikille oikein leppoisaa viikonloppua ja pitäkää itsestänne huolta!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun kevät tulee. Sinulla taitaa olla kaukokaipuu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Juu, kyllä kapaan sinne jonnekin, Atlantin tyrskyjä kuuntelemaan ja auringon lämpöön...mutta katsotaan nyt...Mukavaa kevään odotusta!

    VastaaPoista