28.3.2018

28.3.2018

torstai 7. huhtikuuta 2011

TORSTAI ON TOIVOA TÄYNNÄ 7.4.2011

Tänään on torstai ja 7. päivä huhtikuuta. Ulkona näyttää olevan hyvin sumuinen sää ja asteet ovat nollassa ainakin näin aamu varhain. Harjun rinteiltä näkyy jo maata puiden juurilta, joten kyllä tuokin lumi pian sieltä haihtuu.


Eilen sain kudottua "sitä jotain" aika paljon ja tänään vielä jatkan, kunhan ensin pidän lukutuokion kirjani parissa, jos maltan. Kyllähän tuo kutominen nyt vetää puoleensa niin kovin, että ei malttaisi millään jättää sitä käsityötä sivuun ja tehdä jotain muuta. No, kyllä minä aion sen tehdä tänään ehkäpä valmiiksikin asti, vaikka menen toki hellimään itseäni kampaajalle "pitkästä aikaa". Mutta nyt teen todellakin suuren muodonmuutoksen, joten siitä sitten myöhemmin ehkäpä kuviakin. 


Minä tässä yhtenä päivänä skannasin kuvia ja laitan niitä tännekin. Samana päivänä meiltä hajosi noin 6 vuotta vanha näyttö. Siispä, tuumasta toimeen, rakkaani kävi ostamassa uuden isomman ja laajakaista näytön, joka toimiikin jopa hyvin. Tämä on niin ohut vain 13 mm, joten pöytätilaakin tuntuu nyt olevan jotenkin enemmän. Kiitos rakas tästä näytöstä!


Tämän sivun skannasin omasta muistoalbumistani ja rakastan tuota kaunista kiiltokuvaa.

Näiden ihanien muistojen myötä toivotan teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kiiltokuvia ja muistolauseita.
    Suttuisen usvainen päivä ja peräti 5 astetta lämmintä.
    Pirteää päivää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Tällaisena päivänä hyvin piristääkin juuri kun saa uuden luukin! Mukavaa päivän jatkoa ja kevään dotusta!

    VastaaPoista