28.3.2018

28.3.2018

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

KUVIA SIRUSTA JA MUUTA MUKAVAA

Aloitan aina kaikki blogini samalla alkulauseella... eli...


Tänään on sunnuntai ja 27. päivä helmikuuta. Pakkasta oli ainakin aamulla -5 astetta ja nyt iltapäivällä näkyy aurinkokin luovan jo puiden lomitse säteitään. Päivämme on mennyt leipoen kuperkeikkakakkua iltakahville. Tekijöinä ovat olleet rakkaani eli rakas aviomieheni sekä rakas lapsenlapseni. Toinen lapsenlapseni on kuumeessa ja kurkku kipeänä, joten toivon hänelle pikaista paranemista ja jälleennäkemistä. Tällä hetkellä pappa ja lapsenlapseni pelaavat jälleen Dominoa ja välillä Kummituspeliäkin. Siru nukkuu tuossa omassa petissään tässä minun lähelläni.


Eilen teimme lihapullia eli minä sanoin ohjeet ja pappa ja lapsenlapseni niitä pyörittelivät ja kylläpä tulikin hyviä lihapullia. Kyllä lihapullat ym. ruuat ja leivonnaiset ovat kuitenkin parhaita itse tehtyinä.


Olen kutonut myös kolmet villasukat, mutta joita en vieläkään ole muistanut kuvata. Toki muistan aina kuvata pikkuista Sirua, mutta enpä paljon muuta. Mutta kun se kevät koittaa ja lumet sulaa, niin silloin tämä mummi suunnistaa kulkunsa kohti tuota isoa harjun metsikköä ja tutkiskelee ja valokuvaa mitä sieltä sitten löytyneekin.


Mutta nyt laittelen tänne joitakin Sirun kuvia ja voin vain huokaista, että ooooh, kyllä hän on ihana ja suloinen mummin ja papan mussukka ja kaikkien ystävä.






Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa ja turvallista alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Herttaisia kuvia Sirusta, hyvää alkavaa viikkoa sinne teillekin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos kommentistasi Askartelua&Elämänmakuja! Siru kasvaa kovin ja oppii kaikenlaista uutta ja on niin ihana. Aurinkoisen keväistä viikkoa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

    VastaaPoista