28.3.2018

28.3.2018

perjantai 7. tammikuuta 2011

UUSIA KUVIA SIRUSTA 7.1.2011

Tänään on perjantai ja 7. päivä tammikuuta. Pakkasta on vain -2 astetta. Tämä vuosi on alkanut erittäin hyvin, kun saimme pienen karvapalleron luoksemme. Hän tuo meille niin paljon iloa ja näin saamme seurata hänen kehitystään jo 10 viikkoisesta lähtien.


Hänelle on ostettu punainen panta, vaaleanpunainen remmi sekä punaiset ruoka-ja juomakupit, jotka ovat keraamiset, jotta pysyvät paremmin paikoillaan. Hän syö kuivamuonaa eli papanoita, mutta vielä ainakin laitamme ne veteen pehmenemään. Tänään annoin hänelle jo hyvin vähän keitettyä kalaakin ja hän söi sitä innolla. Joku päivä annamme hänelle kermaviiliä ja keitettyä jauhelihaakin, mutta vain hyvin vähän, jotta tottuu uusiin ruokiin.


Laitanpa tähän muutaman kuvan, jonka sain napattua hänestä tänään.


Tässäpä on Sirun erittäin mieluinen lelu, nimittäin talouspaperirulla, jota hän mielellään kuljettaa mukanaan.


Mutta näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille hyvää yötä! Ja lisää kuvia ja videopätkiä löytyy Helenan Helmi blogistani ja Murun Mutinoista.

6 kommenttia:

  1. Pakkanen lauhtui täälläkin ja tuli hieman ylipukeutumista ulkoiluun.
    ;o) tuli hiki vähemmällä höntyilyllä.
    Mukavaa viikonloppua ja iloa Sirun kanssa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Tarina! Juupajuu, pakkanen on lauhtunut ja suojakelejä on luvassa, hahhahhaaa!Siru tuo paljon, paljon iloa elämäämme, kuten nuorisokin! Olen todellakin onnellinen näistä iloista,joita olemme saaneet jo heti uuden vuoden alkaessa. Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kylllä Siru on sievä :). Meidänkin koirille talouspaperirullat ja pahvilaatikot olivat erittäin mieluisia leluja ja jotkin kalliit kaupasta ostetut lelut jäivät kokonaan käyttämättä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Huopatossunen! Tosi on, että Siru on suloinen ja niin vilkas!Kaikki paikat pitää tutkia ja repiä ja jyrsiä, mutta kiellot on olemassa. Pian pääsee rokotukseen ja sitten säännöllisesti lenkille. Turvallista viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Onpa Siru sievä- Onnea uudesta perheenjäsenestä.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kiitos kommentistasi enkulin käsityöt! Kyllä Siru on niin söpö ja ihana meitin pieni vauva! Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista