28.3.2018
maanantai 20. syyskuuta 2010
Friends forever! Kevyet porkkanapihvit ohje
Tässäpä tämä resepti sitten olisi:
KEVYET PORKKANAPIHVIT UUNISSA
5 dl maitoa
200 g porkkanaraastetta
½ sipulia tai 1 dl pakastesipulikuutioita
2 dl Myllyn Paras Riisihiutaleita
200 g raejuustoa
2 kananmunaa
½ - 1 tl yrttisuolaa
½ tl hienonnettua viherpippuria
½ - 1 tl rakuunaa
Kuumenna maito kattilassa kiehuvaksi,
lisää siihen porkkanaraaste, hienonnettu sipuli
ja anna kiehahtaa uudelleen. Lisää hiutaleet
ja anna kypsyä 5 minuuttia.
Ota kattila pois liedeltä, lisää raejuusto,
kananmunat ja mausteet ja sekoita tasaiseksi.
Ota taikinasta lusikalla nokareita pellille
leivinpaperin päälle ja tasoita ne pyöreiksi
pihveiksi.
Paista 225 asteisen uunin keskitasolla noin
15 minuuttia.
Varmasti on maukasta ja mausteita oman maun mukaan!
Nautinnollisia hetkiä teille kaikille!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaa herkullisilta, nams!
VastaaPoistaVärikin on niin kaunis, kuin syksyn ruska aikaan, siis sopivat ♥
Kyllä siellä on herkkuja tehty, minä vaan tein jauhelihapihvejä :D
Mukavaa iltaa,sinulle ja rakkaalle miehellesi, kiitos kommenteistasi blogissani ♥ ♥
Kiitos kommentistasi seijastiina ystäväni! Porkkanapihvit ovat herkullisia ja terveellisiä! Kannattaa kokeilla! Mukavaa illan jatkoa myös sinne teille!
VastaaPoistaKiitos Helena ohjeesta.Teenpä heti huomenna porkkanapihvit..
VastaaPoistaMukavaa iltaa teille !
Kiitos, kiitos vesimiesneuloo! Maistuvia porkkanapihvihetkiä teille! Ja Manulle suukkoja!
VastaaPoistaTäytyypä kokeilla tuota ohjetta viikonloppuna, kun on aikaa laittaa ruokaa. Mukavaa tiistaita teille molemmille :).
VastaaPoistaKiitos kommentistasi Huopatossunen! Suosittelen kyllä sydämellisesti noita porkkapihvejä! Mukavaa sateista tiistaita sinne teille kaikille!
VastaaPoista